Accidentat și operat la genunchiul stâng în noiembrie 2020, Ansu Fati, în vârstă de doar 18 ani, are mari probleme din nou. Jucătorul Barcelonei nu a revenit nici măcar la antrenamente și are nevoie de o nouă intervenție chirurgicală.

Ansu FatiFoto: Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ansu Fati s-a accidentat pe 7 noiembrie, iar câteva zile mai târziu a fost supus unei intervenții chirurgicale în speranța că meniscul său se va recupera eficient datorită vârstei fragede.

Dar lucrurile nu au mers coform planului, iar jucătorul a stat mai mult în sala de operație decât era planificat, ceea ce nu este niciodată un semn bun.

Au existat zvonuri că spaniolul se va întoarce, dar acesta nu a mai participat la vreun antrenament al catalanilor de la operație.

Acum, Ansu Fati va fi operat din nou, de data aceasta de cel mai de încredere doctor al lui Cristiano Ronaldo.

Doctorul Noronha i-a avut ca pacienți și pe Pepe, Radamel Falcao, Hulk, Angel Di Maria sau Arjen Robben, conform Marca.com.

Chiar dacă se preconiza că Ansu Fati se va întoarce în jurul lunii martie pe teren, el va rata Campionatul European din această vară și Olimpiada de la Tokyo. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu fotbalistul spaniol în sezonul 2021/2022.