Suporterii-acţionari ai clubului FC Dinamo au găsit o metodă pentru a motiva echipa și a o scoate din impas. Jucătorilor li se pregătește ceva special dacă o vor învinge, duminică, pe Viitorul.

DinamoFoto: Digi Sport

Doar Dinamo București a anunțat că oferă o primă de 15.000 de euro oferită jucătorilor în cazul în care aceștia vor reuși să o învingă pe Viitorul, duminică, în etapa a cincea din play-out-ul Ligii 1.

Mesajul lui DDB

  • „15.000 € primă pentru meciul cu Viitorul. Luați-ne banii, băieți!
  • Dinamo a bătut-o pe Voluntari și ne-a oferit astfel două zile de liniște, după atâtea nopți nedormite pentru câini. Le meritam!
  • Trebuie să câștigăm neapărat și cu Viitorul! Este șansa noastră!
  • Lupta la retrogradare este pe viață și pe moarte. Titlul ține mai mult de orgoliu, lupta se dă între echipe cu bani, în timp ce retrogradarea poate însemna falimentul pentru oricare dintre cele care cad.
  • Am vorbit cu toți profesioniștii care ne sunt alături, câini de-ai noștri, foști internaționali, oameni grei, care cunosc psihologia jucătorului și care știu exact ce butoane trebuie apăsate. Toți, fără excepție, ne-au sfătuit să facem același lucru, dincolo de toate pe care le-am făcut deja: “Dați-le prime, dacă puteți, sunt singurii fără”.
  • Iar DDB o să le dea. Bateți Viitorul și veți avea 15.000 € primă, băieți! Onorați tricoul, luptați cu toate puterile și noi suporterii vă vom premia!
  • Banii vor proveni din tricouri, donații, sponsorizări și vânzări de bilete. Restul încasărilor de pe an se vor îndrepta către deplasări!

Dinamo va întâlni FC Viitorul, duminică, în deplasare, de la ora 18:30, în etapa a cincea a play-out-ului Ligii I.

Echipa bucureșteană se află pe locul 14, cu 18 puncte acumulate, în timp ce Viitorul se află pe 13, reușind să strângă 22 de puncte până acum.

Prin Programul Doar Dinamo Bucureşti, suporterii dinamovişti au strâns bani și pentru a achita datoriile clubului, în vederea obţinerii licenţei pentru sezonul 2021/2022 al Ligii I.

Totodată, suporterii-acţionari ai lui FC Dinamo au anunţat că au strâns şi suma necesară pentru a nu pierde baza sportivă de la Săftica.