Suporterii-acţionari ai FC Dinamo au anunţat că au strâns şi suma necesară pentru a nu pierde baza sportivă de la Săftica, informează News.ro.

Fanii lui DinamoFoto: fcdinamo.ro

"După ce am strâns împreună banii de licenţă, iată că am reuşit să strângem şi banii pentru rata ANAF, pentru a nu pierde baza de antrenament de la Săftica.

Nu era vorba despre o rată de 35.000 de euro, aşa cum a apărut prin presă, ci despre 260.000 lei, adică aproximativ 55.000 de euro.

35.000 de euro era suma care mai lipsea în momentul în care am făcut apelul către suporteri.

A fost din nou o mobilizare extraordinară a câinilor şi am reuşit să strângem 200.000 lei. Au mai rămas de plată 60.000 lei. De aceea e nevoie să strângem bani în continuare.

Ratele acestea sunt de plătit în fiecare lună pe data de 15.

Vânzarea de bilete a mers mai slab de această dată şi asta s-a întâmplat din cauza rezultatelor. Dar mai este un motiv: Hăhăienii şi cârcotaşii au început să bage băţul tot mai mult şi să caute dezbinarea suporterilor.

Cele mai importante lucruri le-am realizat cât timp am rămas uniţi.

Nu există tabere în boardul DDB, aşa cum a încercat presa să insinueze. Toată lumea trage la aceeaşi căruţă.

Am reuşit împreună în ultima lună SĂ STRÂNGEM BANII DE LICENŢĂ şi SĂ SALVĂM SĂFTICA.

Nu boardul a realizat asta, ci noi toţi. A fost greu, dar am reuşit. Doar că DINAMO ÎNCĂ NU E SALVATĂ", se arată pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hâldan.

Prin Programul Doar Dinamo Bucureşti, suporterii dinamovişti au strâns bani pentru a achita datoriile clubului, în vederea obţinerii licenţei pentru sezonul 2021/2022 al Ligii I.