Au jucat împreună 228 de meciuri câștigând 18 trofee. Acum, cuplul de fundași al Realului se poate destrăma, la peste 10 ani de la debut.

HotNews.roFoto: Hotnews

Întorcându-ne în timp, acum 10 ani, Raphael Varane și Sergio Ramos jucau pentru prima oară împreună, într-un Real Madrid - Rayo Vallecano, 6-2. La 18, respectiv 25 de ani, cuplul a început să fie de bază în apărarea madrilenilor, jucând următoarele 13 meciuri împreună.

Varane și Ramos au câștigat 18 trofee împreună: patru Ligi ale Campionilor, trei titluri La Liga, o Copa del Rey, patru Cupe Mondiale ale cluburilor, trei Supercupe UEFA și trei Supercupe ale Spaniei.

Un deceniu mai târziu,cei doi abia se mai "întâlnesc" pe teren.

Ramos își finalizează contractul cu Real în această vară, dar încă nu a ajuns la un acord de prelungire. Fundașul se confruntă acum și cu o accidentare la genunchi, care îl ține departe de teren.

Înțelegerea lui Varane cu Real expiră în 2022, dar nu există efort susținut pentru a se încerca o prelungire după anul viitor.

În februarie, Marca scria despre faptul că Varane și Ramos vor fi vânduți în vară dacă oferta potrivită va veni.

Acum, Nacho și Eder Militao sunt soluțiile lui Zidane pentru apărarea madrilenilor. În plus, David Alaba va ajunge și el pe Camp Nou din vară.

Între timp, discuțiile pentru prelungire continuă. Real Madrid i-a oferit lui Ramos o nouă ofertă, dar acesta nu s-a arătat mulțumit de condiții. Aceeași situație este, de altfel, și în cazul lui Varane.