​Antrenorul principal al FC Rapid, Mihai Iosif, a semnat prelungirea contractului, scadent în această vară, pe o perioadă de un an şi jumătate, a anunţat gruparea giuleşteană.

Mihai Iosif si-a prelungit contractul cu RapidFoto: fcrapid.ro

"Le mulţumesc celor ce au avut încredere în mine şi voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru a nu-i dezamăgi", a spus tehnicianul pentru fcrapid.ro, la semnarea contractului.

Iosif a stat pe banca Rapidului, ca antrenor principal, în zece meciuri, obţinând 7 victorii, o remiză şi două înfrângeri, fiind "secundul" lui Nicolae Grigore în alte cinci partide ale acestui sezon.

De asemenea, acesta a mai antrenat la grupele de juniori ale Rapidului, cât şi formaţia secundă a clubului, colaborând din postura de antrenor secund cu Dan Alexa, Daniel Pancu, Constantin Schumacher şi Nicolae Grigore.

Cu Mihai Iosif pe bancă, Rapid are o serie de patru victorii consecutive, două în sezonul regulat şi două în primele etape din play-off, urmând ca mâine, de la ora 16:30, să evolueze la Timişoara, împotriva Politehnicii, informează News.ro.

Mihai Iosif a semnat prelungirea contractului pentru încă un an și jumătate ✌️ Mai multe detalii, aici \uD83D\uDC49...

Posted by FC Rapid 1923 on Wednesday, April 14, 2021