Fanii Borussiei Dortmund au făcut show în seara de marți spre miercuri lângă hotelul unde sunt cazați jucătorii lui Manchester City. Înainte de returul ”de foc” din sferturile UCL, ”cetățenii” au avut parte de un somn tumultuos după două serii de focuri de artificii care au durat minute bune.

HotNews.roFoto: Hotnews

Zeci de fani ai Borussiei Dortmund au lansat două serii de focuri de artificii, de la ora 2:00 și ora 4:00, chiar lângă hotelul unde sunt cazați jucătorii lui Pep Guardiola, potrivit lequipe.fr citat de News.ro.

Este pentru prima oară când fanii unui club german recurg la astfel de tactici în speranța că vor destabiliza echipa adversă.

Cu toate acestea, suporterii lui Dortumund nu sunt singurii din Europa care au întreprins astfel de acțiuni. Fanii formaţiei PSG au făcut şi ei un spectacol pirotehnic în noaptea dinaintea meciului din optimi împotriva echipei FC Barcelona de pe 10 martie, încheiat 1-1.

Borussia Dortmund-Manchester City va avea loc miercuri de la ora 22:00 pe Signal Iduna Park. În turul sferturilor Ligii Campionilor, ”cetățenii” s-au impus cu 2-1 pe Etihad Stadium.​