Oficialii lui Bayern Munchen au decis să nu-i mai prelungească contractul scadent la finalul acestei stagiuni fundașului Jerome Boateng. Internaționalul german a bifat al zecelea sezon în tricoul bavarezilor, cucerind 21 de trofee la Munchen.

Jerome BoatengFoto: fcbayern.de

Consiliul de administrație al clubului Bayern Munchen nu îi va prelungi contractul apărătorului în vârstă de 32 de ani, Jerome Boateng.

Înțelegerea cu bavarezii expiră la finalul acestui sezon, iar impresarul lui Boateng a fost deja notificat de decizia luată de club, potrivit revistei germane Kicker.

Bayern Munchen a reușit să-și asigure serviciile francezului Dayot Upamecano, fundaşul lui RB Leipzig, care va ajunge pe Allianz Arena la finalul acestui sezon.

Jerome Boateng a cucerit nu mai puțin de 21 de trofee în tricoul lui Bayern: opt titluri de campion în Bundesliga, cinci Cupe şi două Supercupe ale Germaniei, două trofee ale Ligii Campionilor, două Supercupe ale Europei şi două Cupe Mondiale ale cluburilor. Fundașul este și campion mondial cu selecționata Germaniei în 2014 și a ajuns pe Allianz Arena în 2011, conform Agerpres.