Fundașul cu două decenii de activitate la nivel de seniori, Cosmin Frăsinescu, s-a despărțit de clubul Poli Iași. Apărătorul în vârstă de 36 de ani are peste 400 de prezențe în Liga I.

HotNews.roFoto: Hotnews

Frăsinescu era în lotul moldovenilor încă din vara anului 2015, acesta bifând 196 de meciuri oficiale și 8 goluri în Liga I, Cupa României şi preliminariile Europa League pentru Poli Iași.

Născut pe 10 februarie 1985 în Bacău, fundașul este unul dintre cei mai longevivi fotbalişti din România, cu 2 decenii de activitate la nivel de seniori.

În acest sezon, Cosmin Frăsinescu a evoluat în 16 partide de Liga 1, izbutind un gol şi primind 7 cartonaşe galbene, cât şi unul roşu.

Fundașul în vârstă de 36 de ani a mai evoluat de-a lungul carierei la cluburile Minaur Baia Mare, Gloria Bistriţa, Forex Braşov, Hazar Lankaran, Gaz Metan Mediaş şi Universitatea Craiova.

Recent, Cosmin Frăsinescu anunțase că vrea să-și rezilieze contractul cu formația moldoveană din cauza faptului că fanii l-au acuzat de blat, conform Digisport.

Frăsniescu lasă echipa la care a jucat peste cinci ani ”pe un butoi de pulbere”: pe ultimul loc în Liga 1, cu un meci mai puțin disputat, dar la o distanță de patru puncte de penultima clasată.