​Comitetul Executiv al FRF a aprobat, joi, data de disputare a Supercupei României, astfel că meciul dintre campioana CFR Cluj şi deţinătoarea Cupei, FCSB, va avea loc în 15 aprilie, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

FRFFoto: frf.ro

Ora de start a jocului va fi stabilită şi comunicată ulterior, potrivit News.ro.

Cele două cluburi ocupă primele poziţii în actualul sezon al Ligii 1, aflându-se la egalitate de puncte. Acestea au meci direct, în returul campionatului, vineri. Partida va începe de la ora 20:30 și va fi LiveText pe HotNews.ro.

Alte decizii ale Comitetului Executiv al FRF:

 • Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRF nr. 3 din 10.03.2021.
 • Aprobă cu unanimitate de voturi costuri aferente jocului dintre echipele naţionale de seniori ale Islandei şi României ce va avea loc la data de 2 septembrie 2021.
 • Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente participării Echipei naţionale U21 la competiţia UEFA EURO U21 în perioada 21- 31 martie 2021.
 • Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea componenţei nominale a Comisiei de Apel pentru acordarea licenţei cluburilor, urmând ca aceasta să îşi desfăşoare activitatea în următoarea componenţă: Magdalena Filip (avocat – Preşedinte), Alina Marin (avocat – Vicepreşedinte), Cosmin Marcu (avocat – Membru), Marius Tănasă (avocat – Membru), Ştefan Zucă (auditor – Membru).
 • Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul privind condiţiile de participare la Campionatul Naţional Liga a 2-a cu menţiunea că pentru personalul care are dreptul de a lua loc pe banca tehnică (art. 37 alin.1) contractele trebuie să fie valabile până la finalul sezonului în curs.
 • Avizează cu unanimitate de voturi Statutul AJF Vâlcea.
 • Aprobă cu majoritate de voturi propunerea de modificare a art. 2 alin 6 din RSTJF privind fotbalul feminin.

 • Aprobă cu unanimitate de voturi Planul de pregătire al lotului olimpic de fotbal.
 • Aprobă cu unanimitate de voturi propunerea Comisiei de Fotbal Feminin de acordare a unui sprijin financiar către cluburile de fotbal feminin.
 • Aprobă cu unanimitate de voturi fondul total de premiere ce urmează a fi acordat cluburilor participante în faza naţională a Cupei României, precum şi premiile acordate fiecărei echipe participante la o anumită fază a competiţiei, conform propunerii Departamentului Competiţii.
 • Ia act că baremurile de arbitraj pentru competiţiile de fotbal feminin astfel cum au fost modificate se aplică exclusiv pentru jocurile din cadrul Ligii I a Campionatului Naţional de fotbal feminin, respectiv arbitru – 200 lei, arbitru asistent – 150 de lei şi observatorul de joc – 100 de lei. Pentru celelalte categorii competiţionale baremurile rămân nemodificate, respectiv arbitru – 120 de lei, arbitru asistent – 80 de lei şi observatorul de joc – 50 de lei.