Miercuri seara de la ora 22:00 vor avea loc ultimele retururi din optimile Champions League. În urma turului, Bayern Munchen și Chelsea pleacă cu prima șansă în fața lui Lazio Roma, respectiv Atletico Madrid.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

În prima manșă a optimilor, Bayern a trecut în deplasare fără probleme de Lazio, scor 4-1. În același timp, Chelsea a reușit un 1-0 în deplasare contra celor de la Atletico Madrid.

Chelsea - Atletico se joacă pe arena londonezilor, Stamdford Bridge, în timp ce Bayern - Lazio se joacă la Munchen, pe Fußball Arena.

De menționat este și că meciul de la Munchen va fi arbitrat de o brigadă românească. István Kovács (la centru) va fi ajutat de Vasile Florin Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce Ovidiu Haţegan va fi al patrulea oficial.

Bayern are totuși o înfrângere în ultimul meci disputat, în timp ce Lazio a pierdut ultimele trei meciuri dintr-un total de patru jucate.

În celălalt meci, Chelsea pare să fie în formă mai bună ca Atletico. În ultimele cinci meciuri, londonezii au trei victorii și două egaluri. Madrilenii au o înfrângere în ultimul meci, în rest două egaluri și două victorii.

Chelsea stă mai bine și la meciuri directe, 3-1 cu Atletico. În cealaltă confruntare, Bayern s-a întâlnit cu Lazio pentru prima oară în competițiile europene și germanii s-au impus concludent.

Echipe probabile:

Chelsea vs Atletico

Chelsea: Mendy; Azpilicueta, Christensen, Rüdiger; James, Kanté, Kovačić, Alonso; Hudson-Odoi, Giroud, Werner

Atletico Madrid: Oblak; Trippier, Savić, Felipe, Hermoso, Carrasco; Llorente, Koke, Lemar; Correa, Suárez

Bayern vs Lazio

Bayern Munchen: Neuer; Pavard, Süle, Alaba, Davies; Roca, Goretzka; Sané, Müller, Gnabry; Lewandowski

Lazio Roma: Reina; Patric, Acerbi, Radu; Marušic, Milinković-Savić, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulić; Correa, Immobile

S-au calificat deja în sferturile Ligii Campionilor:

În urma meciurilor de ieri s-au calificat Real Madrid (4-1 la general cu Atalanta) și Manchester City (4-0 la general cu Borussia Monchengladbach).

Liverpool (4-0 la general cu RB Leipzig), PSG (5-2 la general cu FC Barcelona), Borussia Dortmund (5-4 la general cu FC Sevilla) şi FC Porto (4-4 la general cu Juventus, dar a înscris mai multe goluri înscrise în deplasare) erau calificate deja în urma retururilor desfășurate săptămâna trecută.

Meciurile vor fi transmise pe Digi Sport, Telekom Sport și Look TV. Tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor din sferturi va avea loc pe 19 martie.