Rezultatele negative l-au determinat pe Ionel "Jerry" Gane să-și prezinte demisia din funcția de antrenor al lui Dinamo. Înfrângerea cu FC Argeș a provocat valul schimbării în Ștefan cel Mare. "Câinii" și-au găsit rapid înlocuitor.

Gigi MultescuFoto: fcdinamo.ro

"Gata! La muncă!", a fost mesajul scurt al lui Gigi Mulțescu (69 de ani) pentru gsp.ro.

Mesajul fanilor diamoviști

"La ora 16:00 (n.r. marți) la Săftica, Gigi Mulțescu va relua antrenamentele de acolo de unde le lăsase în septembrie anul trecut" - mesaj postat pe pagina de Facebook a celor de la PCH (Peluza Cătălin Hîldan).

Poreclit "Smurdul", Mulțescu revine încă o dată (a câta oară) pe banca formației bucureștene într-un moment delicat pentru gruparea din Liga 1.

De știut:

  • În ultimele șapte etape, Dinamo a înregistrat cinci înfrângeri (cu FC Argeș, FC Viitorul, Astra Giurgiu, CSU Craiova și FCSB) și două remize (cu FC Voluntari și Sepsi Sfântu Gheorghe). În urma acestor rezultate, dinamoviștii au ajuns pe locul 14 în clasament, cu 27 de puncte.

Dinamo București a ajuns la șapte meciuri consecutive fără victorie în campionat și va privi și în acest sezon meciurile din play-off-ul Ligii 1 la televizor.