Liverpool a câștigat greu luni seară în etapa a XXX-a a Premier League împotriva celor de la Wolverhampton, scor 1-0. Meciul a fost însă marcat de accidentarea oribilă a portarului Rui Patricio, care s-a ciocnit în ultimele minute ale meciului de un coleg și a fost scos cu targa de pe teren.

Salah, in tricoul celor de la LiverpoolFoto: Phil Duncan/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Unicul gol al partidei a fost marcat de Diego Jota în prelungirile primei reprize (45+2). Meciul a fost unul echilibrat chiar echilibrat puțin spre oaspeți (53% posesie pentru Wolverhampton și un șut pe poartă în plus pentru aceștia).

În minutul 86, la un gol anulat al lui Mohamed Salah, portarul Rui Patricio a fost lovit neintenționat de colegul său Conor Coady. Portarul a rămas întins pe gazon 14 minute suferind un traumatism cerebral.

A fost nevoie de transportarea fotbalistului la spital și scoaterea acestuia de pe gazon cu targa. Ulterior, antrenorul celor de la Wolves, Nuno Espirito Santo, a anunțat că portarul este conștient și se află în afara oricărui pericol.

În altă ordine de idei, Liverpool a reușit să câștige în sfârșit după trei înfrângeri în ultimele patru meciuri disputate în Premier League. Echipa lui Jürgen Klopp se află doar pe locul 6, cu 46 de puncte.

Următorul meci pe care îl va disputa Liverpool în Premier League este abia pe 4 aprilie împotriva lui Arsenal.

Rezumatul partidei dintre Wolves și Liverpool:

*Apasă pe Watch on YouTube

Clasament Premier League

1. Manchester City 71 puncte / 30 de meciuri

2. Manchester United 57 / 29

3. Leicester 56 / 29

4. Chelsea 51 / 29

5. West Ham 48 / 28

6. Liverpool 46 / 29

7. Everton 46 / 28

8. Tottenham 45 /28

9. Aston Villa 41 / 27

10. Arsenal 41 / 28.