Marți seara cu începere de la ora 22:00 va avea loc a doua serie de meciuri din returul optimilor Ligii Campionilor la fotbal. Se vor înfrunta Real Madrid cu Atalanta și Manchester City cu Borussia Mönchengladbach. Partidele vor fi transmise în direct pe Digisport, Telekom și LookTV.

HotNews.roFoto: Hotnews

Real Madrid și Manchester City și-au confirmat statutul de favorite. Ambele echipe au câștigat turul, Real Madrid impunându-se cu 1-0, în timp ce Manchester City a punctat de două ori pentru un 2-0 mai clar.

Real - Atalanta va avea loc pe Stadionul Alfredo Di Stefano. De cealaltă parte, Machester City - Mönchengladbach va avea loc în Budapesta, pe Puskás Aréna.

În ceea ce privește confruntările directe, City stă bine în fața lui Mönchengladbach. Englezii s-au impus de patru ori în confruntările directe, consemnându-se un egal și 17 goluri marcate în total (13-4).

Real și Atalanta s-au întâlnit în manșa tur pentru prima dată în competițiile europene.

La capitolul declarații, Pep Guardiola (Manchester City) consideră că meciul va fi unul complicat pentru că germanii ”nu au nimic de pierdut și vor încerca să reducă avantajul”.

În cealaltă confruntare, Gian Piero Gasperini (Atalanta) crede că ”ar fi îngâmfare din partea noastră să credem că putem bate Real”. El speră ca echipa să joace destul de bine în fața unui adversar precum campioana Spaniei.

Echipe probabile:

Man. City: Ederson, Walker, Rúben Dias, Laporte, Zinchenko, Rodri, Gündoğan, Ferran Torres, De Bruyne, Sterling, Agüero

Mönchengladbach: Sommer, Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini, Zakaria, Neuhaus, Hofmann, Stindl, Wolf, Pléa

Real Madrid: Courtois; Vázquez, Varane, Ramos, Mendy; Kroos; Isco, Modrić, Valverde, Vinícius; Benzema

Atalanta: Gollini; Tolói, Romero, Palomino; Maehle, De Roon, Pašalić, Gosens; Pessina; Muriel, Zapata

Absenți:

Real Madrid: Carvajal, Casemiro, Díaz, Hazard

Atalanta: Freuler, Hateboer

Incerți:

Mönchengladbach: Bensebaini, Kramer, Thuram

Real Madrid: Odriozola

Atalanta: Djimsiti

S-au calificat deja în sferturile Ligii Campionilor:

Liverpool (4-0 la general cu RB Leipzig), PSG (5-2 la general cu FC Barcelona), Borussia Dortmund (5-4 la general cu FC Sevilla) şi FC Porto (4-4 la general cu Juventus, dar a înscris mai multe goluri înscrise în deplasare).