Rapidul a pierdut meciul de la Slobozia (1-2 contra celor de la Unirea), iar Nicolae Grigore și-a dat demisia din funcția de antrenor. Giuleștenii i-au găsit rapid înlocuitor, noul tehnician urmând să îi pregătească pe feroviari până la finalul sezonului.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform site-ului oficial al Rapidului, Mihai Iosif va fi noul antrenor principal. Acesta revine pe banca giuleștenilor după o pauză de cinci partide și va conduce echipa până la finalul sezonului.

"Am onoarea de a sta din nou pe banca Rapidului, din postura de antrenor principal al celei mai iubite echipe din România. Mi-aş dori ca întreaga suflare rapidistă să fie unită, pentru că trebuie să ne ducem îndeplinirea obiectivului până la capăt.

Nu avem voie să cedăm nicio clipă în faţa acestei situaţii grele şi avem nevoie de voi toţi alături de noi. Hai Rapid!" - Mihai Iosif pentru fcrapid.ro.

În acest moment, Rapidul se află pe locul 11 în Liga 2, cu 27 de puncte, la două distanță de U Cluj, formație care se găsește pe ultima poziție care asigură prezența în play-off.

Mihai Iosif