Mijlocașul ofensiv al celor de la PSG a avut o seară pe care își va dori să o uite cât mai rapid. Pe lângă faptul că echipa sa PSG a pierdut (1-2) meciul jucat în campionatul francez cu Nantes, Di Maria a fost de urgență înlocuit de pe teren din cauza faptului că propria casă a fost prădată de hoți.

Angel Di MariaFoto: psg.fr

Di Maria a fost înlocuit în minutul 62 al meciului de Ligue 1 împotriva celor de la Nantes, după ce serviciul de securitate al clubului parizian l-a informat că i-a fost spartă casa. Familia starului se afla înăuntru în momentul spargerii.

Seară de coșmar pentru argentinian

Starul argentinian a ieșit de pe teren cu o jumătate de oră înainte de finalul meciului, iar antrenorul Mauricio Pochettino s-a solidarizat și a mers chiar cu Di Maria la vestiare. Asistentul i-a condus pe parizieni pentru câteva minute.

Vizibil șocat, argentinianul s-a alăturat celor dragi care au trăit un adevărat coșmar aflându-se în casă prădată de hoți.

Aceeași soartă a avut și casa fundaşului brazilian Marquinhos, prădată și ea chiar cu părinții fotbalistului înăuntru. Spargerea ar fi fost una violentă, susține RMC Sport citat de News.ro.

Nu este prima oară când familia lui Di Maria trece prin așa ceva. În 2015, după mutarea în casa nouă din Manchester, Di Maria și familia sa luau masa în timp ce ușa casei a fost forțată. Din fericire, alarma s-a declanșat și hoții au fugit.