Nu și-a prelungit înțelegerea cu Real Madrid, iar oferte de la cluburi importante din fotbalul european are deja pe masă. Sergio Ramos (34 de ani) este unul dintre simbolurile lui Real Madrid, iar internaționalul spaniol a fost provocat să răspundă pentru câți bani ar accepta să se transfere la rivala de moarte FC Barcelona.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Negocierile cu Real Madrid stagnează de ceva timp, dar Sergio nu își face momentan probleme. Este încă sub contract cu galacticii (până-n vară), iar lucrurile își vor găsi o rezolvare sub o formă sau alta.

Întrebat despre o posibilă trecere la Barcelona (odată cu venirea lui Joan Laporta în funcția de președinte al catalanilor), Ramos a oferit un răspuns tranșant.

"Nu aș juca niciodată pentru Barcelona. Nici pentru 50 de milioane de euro, nici pentru 70 pe an. Sunt unele lucruri pe care banii chiar nu le pot cumpăra. Îl admir pe Laporta, dar e imposibil. La fel cum nu-i vei vedea niciodată pe Xavi sau Pique la Madrid" - Sergio Ramos.

L-ar primi pe Lionel Messi la Real?

"Dacă l-aș accepta pe Messi la Madrid? 100%, fără nici cel mai mic dubiu. Chiar l-aș invita la mine acasă pentru a-l ajuta să se acomodeze în capitala Spaniei", a completat, zâmbind, căpitanul Madridului.

Sergio Ramos, simbolul de pe Bernabeu

A venit la Real în 2005 de la FC Sevilla și a reușit să se impună rapid la prima formație a galacticilor. Este unul dintre cei mai iubiți jucători pe Santiago Bernabeu, iar de numele său se leagă ultimele performanțe notabile ale "albilor".

A îmbrăcat tricoul Madridului în aproape șapte sute de partide, iar în timpul "domniei" sale la Real a cucerit 22 de trofee. Printre acestea se numără 4 Champions League și 5 titluri în LaLiga.