A plecat după doar 45 de zile de la Kayserispor, fiind una dintre cele mai scurte aventuri din cariera de antrenor. Dan Petrescu nu poate sta departe de sportul rege, "foamea" de fotbal fiind foarte mare. "Bursucul" a făcut printr-o declarație lumină în privința viitorului său fotbalistic.

Dan PetrescuFoto: ESPA Photo Agency/CSM / Shutterstock Editorial / Profimedia

A plecat de la CFR Cluj după ce a cucerit trei titluri de campion al României. S-a mai încoronat în campionatul intern și cu Unirea Urziceni, grupare pe care a dus-o în Champions League.

Aflat momentan fără un angajament, Petrescu a vorbit la Sport.ro despre ceea ce-și dorește și ce va urma în cariera de antrenor.

"Eu nu le am pe astea cu jucatul frumos, mie îmi plac echipele care câștigă. Nu am făcut pauză de la meciuri, e imposibil să fac asta. N-am cum să mă hrănesc, trebuie să-mi potolesc cumva.

Vreau să mă întorc în antrenorat, dar vreau să mă bat sus, nu vreau la retrogradare. Mi-aș dori foarte mult să fiu singurul antrenor care câștigă campionatul cu trei echipe diferite" - Dan Petrescu.

Trofee interne reușite de Petrescu: 4 titluri cu două echipei (unul cu Urziceni, trei cu CFR) și o Supercupă a României (cu ASA Târgu Mureș).

În vârstă de 53 de ani, Dan Petrescu a antrenat în carieră următoarele echipe: Sportul Studențesc, Rapid, Wisla Crakovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi, ASA Târgu Mureș, Jiangsu Suning, Al-Nasr, CFR Cluj, Guizhou Hengfeng și Kayserispor.