Manchester City a reuşit, sâmbătă, victoria consecutivă cu numărul 20 în toate competiţiile, 2-1, cu West Ham United, în campionat. Antrenorul lui City, Pep Guardiola, consideră anormală această serie de invincibilitate a formaţiei lui.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Pentru oricine a văzut jocul, era evident că a fost foarte complicat. Adversarii noştri au fost incredibili, au avut sânge rece. Trebuie să felicităm West Ham care, după 26 de etape, este în poziţie de a evolua în Champions League. Este rezultatul unei munci asidue şi a unor performanţe extraordinare.

A fost un joc foarte dur şi este bine să ne dăm seama cât de puternic este ceea ce am făcut şi ce se va întâmpla în următoarele meciuri. Când facem o serie atât de mare, ştim că vom avea meciuri precum cele de astăzi. Dar ceea ce am făcut nu este normal, este o excepţie. În mod normal pierzi puncte, cu remize şi înfrângeri. Aceasta este normalitatea în fotbal", a spus Guardiola, care, totodată, a ajuns la 500 de succese în cariera lui de antrenor.

Manchester City a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa West Ham, într-un meci din etapa a 26-a din Premier League. Învingătorii au marcat prin Ruben Dias ’30 şi John Stones ’68. Pentru West Ham a înscris Antonio, în minutul 43.

Pentru Manchester City, acesta a fost al 14-lea succes consecutiv în Premier League, al 20-lea în toate competiţiile, din 19 decembrie 2020. Manchester City nu a mai pierdut din 21 noiembrie 2020, perioadă în care a "strâns" 27 de meciuri fără înfrângere.

City ocupă locul I în Premier League, cu 62 de puncte, fiind urmată de Manchester United şi Leicester, cu câte 49 de puncte, şi de West Ham United, cu 45 de puncte. United şi Leicester nu au jucat în această etapă, informează News.ro.