Preşedintele FC Viitorul, Gheorghe Popescu, a declarat, marţi, după meciul cu FCSB, scor 2-2, că gruparea pe care o conduce ţine pornită încălzirea gazonului stadionului din Ovidiu din noiembrie până în martie, cu un efort financiar de 60-70.000 de euro, transmite News.ro.

Foto:

Cum se ține un gazon impecabil în plină iarnă

"Eu cred că rezultatul este unul echitabil. Întotdeauna la noi gazonul este foarte bun. (n.r. - întrebat cum este ţinut în condiţii bune) Cu bani! Din prima săptămână a lunii noiembrie, când începe frigul, până la finalul iernii, nu se opreşte niciodată încălzirea.

Atât timp cât laşi încălzirea mereu funcţională, rezultatul este cel pe care l-aţi văzut. Acesta este secretul, să laşi tot timpul încălzirea gazonului pornită.

Noi facem acest lucru, cu toate că avem costuri foarte mari, undeva la 60-70.000 de euro din noiembrie până la finalul lui martie. Dacă vrem să avem un gazon de calitate, trebuie să facem aceste eforturi financiare. Dacă dai drumul la căldură din noiembrie până-n martie, rezultatele se văd" - Gică Popescu.

Aici poți vedea rezumatul partidei dintre Viitorul și FCSB.

FCSB a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat, marţi, în deplasare, cu FC Viitorul, în etapa a XVII-a a Ligii I.

Clasament:

1 FCSB 38 puncte

2 CFR Cluj 37

3 CS U Craiova 34

4 Sepsi 28

5 Clinceni 26

6 Chindia 24

7 Viitorul 22 etc.