​Meciul Tottenham - Fulham, din etapa a XVI-a a campionatului englez Premier League, a fost amânat din cauza numărului ridicat de cazuri de infectare cu noul coronavirus din echipa oaspete.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Partida era programată, miercuri, de la ora 20:00, iar anunţul nedisputării a fost făcut cu mai puţin de patru ore înaintea startului.

Incertitudinea care a planat cu privire la disputarea meciului l-a nemulţumit pe antrenorul gazdelor, Jose Mourinho, care a făcut deplasarea cu echipa la stadion.

Tehnicianul portughez a postat pe Instagram un mesaj ironic: "Meci la ora 18:00 (n.r. - locală)... Încă nu ştim dacă jucăm.

Cea mai bună ligă din lume". El a însoţit postarea de o înregistrare video, în care apar el şi staff-ul său la Stadionul Tottenham.

La scurt timp după postarea lui Mourinho, a fost anunţată amânarea întâlnirii.

Luni seară, meciul Everton - Manchester City, tot din etapa a XVI-a, a fost amânat din cauza numeroaselor cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul echipei oaspete. Cinci jucători ai formaţiei antrenate de Pep Guardiola sunt pozitivi.

Acesta a fost a doua partidă amânată din actualul sezon al Premier League, după întâlnirea Aston Villa - Newcastle, programată iniţial la 4 decembrie.

Premier League a anunţat, marţi, 18 cazuri de infectare cu noul coronavirus, jucători şi membri ai staff-urilor, după testele efectuate între 21 şi 27 decembrie.

Este cel mai mare număr de teste pozitive din acest sezon al campionatului englez. În total, au fost testate 1.479 de persoane.

S-ar putea să te mai intereseze și:

Sam Allardyce cere suspendarea Premier League din cauza coronavirusului

Meciul Everton vs Manchester City a fost amânat, după ce echipa oaspete a înregistrat mai multe cazuri de coronavirus