​Ianis Hagi a fost decisiv pentru Rangers, iar Steven Gerrard l-a lăudat la finalul partidei cu Hibernian pe internaționalul român. Formația pregătită de fostul mijlocaș al lui Liverpool se află pe primul loc al ierarhiei din Scoția.

Steven Gerrard si Ianis HagiFoto: Jeff Holmes / PA Images / Profimedia

Ce spune Gerrard despre Ianis

"Ianis a primit șansa de a reveni în echipă și a profitat din plin de ea. Sunt din nou foarte mulțumit de prestația sa, așa cum am fost și etapa trecută. Este într-un moment bun, e încă tânăr și se dezvoltă" - Steven Gerrard, după meciul cu Hibernian.

Despre meciul cu Hibernian

"A fost un meci greu, dar știam că va fi o provocare. Hibernian s-a organizat foarte bine, este o victorie importantă pentru noi. Jucătorii ar trebuie să fie mândri pentru această victorie" - Steven Gerrard.

Ce va urma pentru jucătorii lui Rangers

"Sunt încântat de echipă și de cum ne-am organizat, de implicarea jucătorilor. În acest campionat trebuie să lupți, să faci mai întâi lucrurile urâte și după aceea să îți arăți calitățile.

Adversarii sunt disperați să ne învingă și trebuie să fim pregătiți de orice. Jucătorii trebuie să se bucure azi pentru că le-am răpit Crăciunul, ieri ne-am antrenat. Asta nu e normal, dar mâine (n.r. duminică) vor avea o zi liberă", a concluzionat Steven Gerrard.

3 goluri și o pasă decisivă are Ianis Hagi în cele mai recente cinci meciuri pentru Glasgow Rangers în toate competițiile

Clasament:

1 Glasgow Rangers 56 puncte / 20 de meciuri

2 Celtic Glasgow 37 / 16 meciuri

3 Hibernian 36 / 20 meciuri

4 Aberdeen 35 / 18 meciuri etc.

VIDEO Ianis Hagi a adus victoria lui Rangers