​Portarul Peter Cech, în vârstă de 38 ani, retras din activitate în mai 2019, a revenit luni între buturi, evoluând pentru echipa de rezerve a clubului de fotbal Chelsea Londra, în partida câştigată cu scorul de 3-2 în faţa rivalilor de la Tottenham Hotspur, informează L'Equipe.

Petr CechFoto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

Fostul internaţional ceh (124 de selecţii), care a cucerit 13 trofee majore cu Chelsea ca jucător, între care patru titluri de campion al Angliei (2005, 2006, 2010 şi 2015), a fost inclus din precauţie de clubul londonez pe lista jucătorilor autorizaţi să dispute Liga Campionilor în acest sezon.

În condiţiile penuriei de portari cu care se confruntă în prezent Chelsea, oficialii grupării de pe Stamford Bridge nu au avut altă soluţie decât să facă apel la veteranul Cech, pentru a evolua în meciul rezervelor, disputat luni seara pe stadionul Kingmeadow din Londra.

Petr Cech îndeplineşte în prezent rolul de consilier tehnic şi de performanţă la clubul Chelsea. El a contribuit luni seara la victoria tinerilor jucători ai clubului său, care au reuşit să întoarcă rezultatul în repriza secundă, după ce au fost conduşi de Tottenham cu 2-0 la pauză, informează Agerpres.