​Suporterii din programul Doar Dinamo Bucureşti au anunţat, luni, că antrenorul Dario Bonetti a venit la Bucureşti şi va fi consultant pe probleme sportive. DDB precizează că şi antrenorul Ionel Gane a fost consultat şi este de acord să lucreze cu tehnicianul italian.

HotNews.roFoto: Hotnews

"BENVENUTO A CASA, DARIO!

NU MAI E TIMP DE PIERDUT! Trebuie să strângem toţi rândurile!

Pasul 2 al zilei, aşa cum v-am anunţat.

Dario Bonetti a aterizat în urmă cu puţin timp la Bucureşti. Bonetti vine în postura de consultant DDB pe probleme sportive şi ne va ajuta în reorganizarea activităţii pe acest final de sezon şi în punerea unei baze sănătoase pentru ceea ce urmează.

Este planul nostru de criză!

Avem nevoie de un miracol şi credem că regizorul "Minunii de la Liberec" îl poate ajuta pe Jerry Gane in acest sens.

Antrenorul lui Dinamo, Jerry Gane, a fost consultat şi este de acord să colaboreze cu Dario, fără nici un fel de rezerve, pentru binele lui Dinamo.

Dinamo are nevoie de profesionişti. În acest sens, DDB Italia l-a contactat pe Dario Bonetti, cu acceptul boardului DDB.

Răspunsul lui Dario a fost foarte prompt: "Vin gratis. Cu suporteri ca voi se pot face lucruri INCREDIBILE! Împreună putem salva clubul",

GRAZIE, DARIO!", se arată în comunicatul DDB postat pe Facebook.

Dario Bonetti a fost antrenorul echipei Dinamo în două rânduri: 2009-2010 şi 2012-2013. Cu el pe bancă, Dinamo a reuşit "Minunea de la Liberec", când au învins-o pe Slovan Liberec la lovituri de departajare, după ce în timpul regulamentar scorul a fost 3-0 pentru "câini". În tur, Dinamo pierduse la "masa verde" cu 0-3, după ce suporterii au intrat pe teren nemulţumiţi de jocul favoriţilor, scrie News.ro.