​Dan Petrescu este deja istorie pentru CFR Cluj, formație care s-a despărțit recent de antrenorul alături de care a cucerit trei titluri în Liga 1. Sunt multe nume de antrenori despre care se vorbește pentru preluarea grupării din Gruia, însă surpriza ar putea apărea din străinătate: "M-aș întoarce, am foame de trofee".

HotNews.roFoto: Hotnews

Marius Șumudică a fost în vizorul formației clujene și în urmă cu doi ani, dar atunci oficialii CFR-ului l-au ales pe Edi Iordănescu.

Aflat în prezent pe banca celor de la Gaziantepsor, Șumudică nu ar spune formației campioane a României.

Are foame de trofee

"CFR este o variantă bună, o echipă care se bate la trofee, chiar dacă vin după 3 ani deosebiţi cu Petrescu, niciodată să nu spui niciodată, nu am discutat cu nimeni, dar mi-e foame de performanţă, de trofee.

La Gaziantepspor mi-e greu să mă bat la trofee, CFR îţi dă această şansă, la vârsta mea mai ales. Nu ştiu ce fel de antrenor îşi doresc, eu nu sunt unul ieftin, am contract bun în Turcia, un campionat cu multe vedete, trebuie să existe ceva ca să mă întorc, nu mai antrenez pe ochi frumoşi şi să iau banii după 8 luni" - Marius Şumudică la Digisport.

Dorul de casă și posibilitatea de la lucra la o formație care are toate condițiile

"Iar s-au dat reguli stricte în Turcia, sunt departe de familie, de asta aş părăsi Turcia, mi-a lăsat un gust amar ce s-a întâmplat în ultima etapă, un mare arbitru de la ei a zis să nu ne batem joc de un antrenor român.

Am o clauză de reziliere, sunt nişte restanţe financiare către mine, dar nu pun banii pe prim plan. Trec anii şi nu pot realiza nimic. E greu să ajung la Galatasaray, Fenerbahce, respect Gaziantep, dar e o echipă cu şansa a 7-a la orice trofeu.

Vreau să retrăiesc ce am trăit la Astra. CFR şi Craiova sunt echipe de luat în calcul. Sunt oricând deschis, în România mi-am făcut un nume", a completat Şumudică.

Dan Petrescua anunțat oficial luni că nu mai este antrenorul CFR-ului, formație de unde nu a fost dat afară: totul s-a făcut pe cale amiabilă.

Pe lista celor care pot prelua formația din Gruia se află Adrian Mutu (selecționerul României Under 21), dar chiar și Laurențiu Reghecampf.