Meciul Poli Iași vs FC Viitorul, contând pentru etapa a noua a Ligii I, a fost declarat încheiat de centralul Horia Mladinovici, în minutul 54, după ce nocturna stadionului din Iaşi s-a stins de două ori.

Foto:

Meciul începuse cu aproape o oră întârziere, din cauza problemelor cu nocturna.

Nocturna s-a stins din nou în minutul 54, imediat după un gol al ieşenilor, prin care gazdele preluau conducerea cu 2-1.

Anterior, au marcat Dobrosavlevici pentru FC Viitorul, în minutul 20, şi Zajmovic, în minutul 52, pentru Poli Iaşi, informează News.ro.

Update: FC Viitorul a notat, pe Facebook, că va câştiga confruntarea cu Poli Iaşi, la masa verde, conform regulamentului.

“Problemele cauzate de instalaţia de nocturnă a stadionul "Emil Alexandrescu" din Iaşi l-au determinat pe centralul Horia Mladinovici să fluiere finalul partidei în minutul 54! Conform regulamentului, formaţia noastră va câştiga partida cu Politehnica Iaşi cu scorul de 3-0!”, se arată pe pagina de Facebook a FC Viitorul.

Preşedintele FC Viitorul, Gheorghe Popescu, a declarat după încheierea neaşteptată a meciului cu Poli Iaşi din cauza nocturnei, că nu a trăit o astfel de situaţie nici când era jucător.

"Nici ca jucător nu am trăit o astfel de situaţie să se oprească meciul din cauza opririi nocturnei. Ne-am fi dorit să câştigăm meciul pe teren. Ţinând cont de această stingere a nocturnei, ne vine ca o mănuşă situaţia. Am vrut amânarea meciului, din cauza probelemlor de Covid-19. Sper ca până la meciul cu Dinamo cei infectaţi să-şi revină. De asemenea, avem şase accidentări în lotul primei echipe. Sper ca până la meciul cu Dinamo cei infectaţi să îşi revină şi cei accidentaţi de asemenea să poată fi apţi", a spus Popescu, potrivit telekomsport.ro.