​Marius Mihalache, jucătorul echipei Poli Iaşi, a fost suspendat opt etape de Comisia de Disciplină a FRF pentru intrarea în urma căreia Elvir Koljic, atacantul CS Universitatea Craiova, s-a accidentat grav.

Momentul accidentarii lui Elvir KoljicFoto: Captura YouTube

"U Craiova vs. CSM Poli Iaşi – Eliminare – În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul Mihalache Marius cu suspendare pentru opt jocuri şi i se aplică o penalitate de 5.000 lei", a precizat LPF.

Antrenorul Dan Petrescu (FC CFR 1907 Cluj) a fost sancţionat cu suspendare pentru două jocuri şi cu o penalitate de 4.500 lei, după ce a fost trimis în tribună la meciul cu FC Botoşani pentru proteste la adresa arbitrajului.

"FC CFR 1907 Cluj vs. FC Botoşani – Eliminare – În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţioneaza jucătorul Moescu Adrian (FC Botoşani) cu suspendare pentru un joc şi i se aplică o penalitate de 740 lei;

În baza art. 53.1 şi 2 din RD, se sancţionează antrenorul Dan Petrescu (FC CFR 1907 Cluj) cu suspendare pentru două jocuri şi i se aplică o penalitate de 360 lei;

În baza art. 65.a din RD, se sancţionează antrenorul Dan Petrescu cu suspendare pentru două jocuri şi i se aplică o penalitate de 4.500 lei;

În baza art. 45.a din RD, se va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv suspendarea pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 4.500 lei", se arată în comunicatul ligii.

Comisia de Disciplină a constatat că echipa Dinamo a achitat datoria către fostul ei jucător Dan Nistor, acum la CS Universitatea Craiova.

Denis Dumitraşcu (FC Chindia Târgovişte) a primit o suspendare de două jocuri şi o penalitate sportivă de 3.000 lei, pentru cartonaşul roşu primit în meciul cu Gaz Metan Mediaş.

Clubul CFR Cluj a primit un termen de graţie pentru plata debitului către jucătorul Ionuţ Peteleu şi a fost penalizat cu suma de 3.000 lei, transmite News.ro.

Aici poți vedea momentul accidentării lui Elvir Koljic: