​Portarul Ionuţ Radu a primit un nou rezultat pozitiv la testul pentru noul coronavirus, la 11 zile de la primul control, informează presa italiană.

Ionut RaduFoto: genoacfc.it

Clubul Internazionale Milano a anunţat, la 9 octombrie, că Ionuţ Radu a fost testat pozitiv cu coronavirus. Testul fusese efectuat cu o zi înainte.

Mijlocaşul Roberto Gagliardini este în aceeaşi situaţie, de două ori pozitiv. Găsit infectat odată cu cei doi, mijlocaşul ofensiv Radja Nainggolan a fost testat negativ, sâmbătă. Şi fundaşul Alessandro Bastoni s-a vindecat de Covid-19.

Inter mai aşteaptă rezultatele seriei a doua de teste efectuate de Milan Skriniar şi Ashley Young.

Deoarece nu s-a vindecat de Covid-19, internaţionalul român de 23 de ani rămâne în izolare şi a fost scos de pe lista UEFA de antrenorul Antonio Conte şi înlocuit cu al treilea portar, Daniele Padelli.

Inter debutează, miercuri, în Grupa B a Ligii Campionilor, urmând a întâlni, pe teren propriu, formaţia germană Borussia Monchengladbach.

Titular la acest meci va fi slovenul Samir Handanovic, iar al treilea portar, tânărul sârb Filip Stankovic, în vârstă de 18 ani, transmite News.ro.