CFR Cluj a invins cu 4-1 Universitatea Craiova, in prima partida oficiala a stagiunii de primavara. Dupa meci, oficialii Clujului au declarat ca au informatii despre o sacosa cu 200.000 de euro, care s-a aflat la un spectator in tribuna si care ar fi ajuns la echipa craioveana daca ar fi incurcat CFR-ul.

"Banii erau legati frumos, ca la bisnitari. Nu stiu de unde vin acesti bani, probabil de acolo de unde se manevreaza butoanele" - Arpad Paszkany, patron CFR Cluj.

Presedintele CFR, Iuliu Muresan spune ca informatia despre aceasta suma a venit din partea agentilor de paza care se aflau in dispozitiv pe stadion. Muresan adauga ca a aflat tirziu despre situatie, la jumatate de ceas dupa incheierea meciului.

"Acest Paszkany are nevoie de o camasa de forta! Craiova nu are nevoie sa joace pe banii promisi de nimeni! Oltenii nu isi vind orgoliul pentru nimic in lume", a reactionat proprietarul Universitatii Craiova.

Steaua a dezmintit orice legatura cu episodul evocat de clujeni: "Gura pacatosului adevar graieste, acesta este mesajul nostru pentru CFR Cluj. Nu avem nicio legatura cu asa ceva", a declarat presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, invitat la TV Sport.ro