FCSB a anunţat că, în urma retestării Covid-19 de miercuri după-amiază, din Serbia, au fost înregistrate cinci rezultate pozitive.

FCSB, siglaFoto: fcsb.ro

"Este vorba despre jucătorii Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu şi Ionuţ Vînă. De asemenea, acestora li se alătură alţi trei jucători, depistaţi pozitiv pentru COVID-19 în urma unei testări efectuate în Timişoara: Florin Tănase, Iulian Cristea şi Darius Olaru.

Toţi fotbaliştii infectaţi au fost izolaţi conform reglementărilor aflate în vigoare!

În altă ordine de idei, partida cu FK TSC Backa Topola, din preliminariile UEFA Europa League, se va disputa în această seară, începând cu 22.00 (ora României), în direct la Look Plus", a precizat gruparea "roş-albastră".

În plus faţă de cei opt jucători, fundaşul Andrei Miron a fost testat şi el pozitiv, la un control efectuat la Bucureşti, la începutul săptămânii.

Din rândul oficialilor au contractat virusul Anton Petrea (antrenor principal), Thomas Neubert (preparator fizic), Horea Codorean (preparator fizic), Sorin Cristof (kinetoterapeut), Bogdan Stoica (analist video), Marius Ianuli (team manager), Mihai Stoica (director sportiv), Ovidiu Kurti (kinoterapeut) şi Marius Popa (antrenor de portari), informează News.ro.

Formaţia română mai are în lot 14 jucători disponibili pentru această partidă. Pentru ca o echipă să poată disputa un joc în cupele europene, are nevoie de 13 fotbalişti în lot, potrivit protocolului UEFA.