​​Chelsea l-a transferat pe fundaşul Ben Chilwell de la Leicester City, în schimbul sumei de 50 de milioane de lire sterline, informează cotidianul The Guardian.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ben Chilwell, care are 23 de ani, a semnat un contract pe cinci sezoane cu gruparea de pe Stamford Bridge. Internaţionalul englez (11 selecţii) era dorit de mai mult de antrenorul Frank Lampard, care vedea în el o soluţie pentru flancul stâng al apărării, potrivit Agerpres.

Chelsea a cheltuit până acum în jur de 130 milioane de lire sterline în actuala perioadă de transferuri, obţinând semnătura lui Hakim Ziyech, de la Ajax, şi a lui Timo Werner, de la RB Leipzig. Presa se aşteaptă ca londonezii să anunţe zilele viitoare venirea fundaşului brazilian Thiago Silva ca jucător liber de contract de la Paris Saint-Germain.

Chelsea este aproape de un acord cu Bayer Leverkusen în vederea transferului lui Kai Havertz pentru 90 de milioane de lire sterline. Dacă această mutare s-ar materializa, clubul deţinut de Roman Abramovici ar cheltui în această vară mai bine de 200 de milioane de lire sterline.

De asemenea, Chelsea speră să-l legitimeze pe Malang Sarr, ultima oară la Nice, ca jucător liber de contract.