Slovan Bratislava şi FC Pristina au pierdut la masa verde meciurile din Liga Campionilor, după ce au avut înregistrate cazuri pozitive de infectare cu noul coronavirus în loturi şi nu au jucat meciurile din turul I preliminar al Ligii Campionilor, respectiv manşa de calificare în preliminariile Ligii Europa, informează lequipe.fr.

HotNews.roFoto: Hotnews

Slovan ar fi trebuit să joace la 21 august împotriva formaţiei Klaksvik din Insulele Feroe, însă întreaga echipă din Bratislava a fost plasată în carantină de autorităţile locale după două probe pozitive consecutive, în două zile, în cazul unuia dintre jucătorii slovaci.

După ce a fost analizat de Comisia de control, etică şi disciplină a UEFA, dosarul a fost trimis la Comisia de apel a forului european, care a decis, luni, ca partida să fie pierdută cu 0-3 de Slovan.

În cazul FC Pristina, care avea meci cu FC Lincoln Red Imps în 18 august, jucătorii au fost testaţi, iar rezultatele au fost negative, înainte de a pleca în Gibraltar, unde au fost testaţi din nou. Întrucât mai mulţi membri ai delegaţiei au avut rezultate pozitive, întreaga echipă a fost plasată în carantină. Jocul a fost amânat pentru 22 august, clubul din Kosovo având voie să aducă jucători suplimentari, cu condiţia să fie negativi.

Din păcate pentru clubul kosovar, opt jucători din grupul suplimentar de fotbalişti au fost testaţi pozitiv şi toţi au fost plasaţi în carantină, astfel că meciul nu s-a mai putut juca. Prin urmare, şi FC Pristina a pierdut cu 0-3.

În manşa a doua preliminară al Ligii Campionilor, Klaksvic va evolua, în deplasare, cu Young Boys Berna, iar FC Lincoln, acasă, cu Union Titus Petange din Luxemburg, în turul I preliminar al Ligii Europa, susține News.ro.