După ce a eliminat-o pe Juventus în optimile de finală, pragmatica Olympique Lyon a demonstrat că rezultatul nu a fost o surpriză și a trecut și de Manchester City, o altă pretendentă la trofeu, scor 3-1. Pentru un loc în marea finală, echipa lui Rudi Garcia va avea însă o misiune și mai dificilă: va trebui să treacă de Bayern Munchen.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cornet a deschis scorul pentru francezi în minutul 24, după ce Eric Garcia a reușit să îl oprească în primă fază pe Toko Ekambi. Kevin De Bruyne părea să readucă speranțele echipei lui Pep Guardiola la viață în minutul 69, însă Dembele a tranșat soarta calificării prin golurile din minutele 79 și 87.

Aici poți urmări un rezumat al partidei dintre Olympique Lyon și Manchester City.

Sute de fani au sărbătorit pe străzile din Lyon calificarea echipei în semifinale. Suporterii au scandat până târziu în noapte, menţionează L’Equipe:

Au evoluat următoarele echipe:

Manchester City: Ederson - Walker, Garcia, Laporte, Cancelo - Fernandinho (Mahrez '46), Rodrigo (D. Silva '84), Gundogan - De Bruyne, Sterling, Jesus. Antrenor Pep Guardiola;

Olympique Lyon: Lopes - Dubois (Tete '74), Marcelo, Denayer, Marcal, Cornet - Aouar, Caqueret, Bruno Guimaraes (Mendes '70) - Memphis Depay (Moussa Dembele '75), Toko Ekambi (Reine-Adelaide '87). Antrenor Rudi Garcia.

La echipa franceză, portarul Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă.

Semifinale:

18 august: PSG vs RB Leipzig

19 august: Bayern Munchen vs Olympique Lyon.

Marea finală va avea loc pe 23 august. Partidele pot fi urmărite în direct pe Digisport, Telekomsport și LookTV.