​Dan Nistor a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Craiovei în meciul decisiv pierdut în fața celor de la CFR, scor 3-1. Mijlocașul a lansat o serie de acuze dure la adresa campioanei României, acesta fiind de părere că trupa lui Dan Petrescu nu merita titlul și că a beneficiat de o serie de ajutoare: amicale cu Botoșani și FCSB și implicarea politicului în stabilirea ierarhiei finale.

Dan NistorFoto: csuc.ro

Dan Nistor și titlul pierdut

"Din punctul meu de vedere, nu merită să fie campioni (n.r. CFR Cluj), dar asta este viaţa. Nu vreau eu să discut acum, am văzut că au şi foarte mulţi oameni influenţi la echipă, gen politicieni şi mai ştiu eu ce. O să râdeţi de mine, dar cred că a avut meciul cu Botoşani şi meciul cu Steaua în plus. Amicale, puteţi să le spuneţi şi aşa" - Dan Nistor, la Telekomsport.

De critică nu a scăpat nici FRF-ul

"La ce a fost în ultima perioadă, sincer numai în România se poate întâmpla aşa ceva. Să afli în ultimele ore că trebuie să joci finala Cupei, după părerea mea, că nu e finala campionatului. Finala Cupei, că dacă era egal mergeam în prelungiri, în România e posibil orice. Aşa ţară, aşa federaţie", a completat Nistor.

Aici poți vedea golurile meciului dintre Craiova și CFR.

  • CFR Cluj și-a trecut în palmares al treilea titlu consecutiv și al șaselea din istorie (șase titluri în 12 ani).
  • Titlurile CFR-ului: 2007-2008 / 2009-2010 / 2011-2012 / 2017-2018 / 2018-2019 / 2019-2020.
  • Așteptarea Craiovei nu se oprește în 2020. Oltenii au sperat să le aducă fanilor bucuria după o pauză de 29 de ani, dar visul le-a fost oprit de un CFR net superior la capitolele experiență și omogenitate.