Cu o singură victorie în play-off-ul Ligii 1 la fotbal, FCSB se află pe un dezamăgitor loc 4 în clasament. În aceste condiții, soarta antrenorului Bogdan Vintilă a fost stabilită, tehnicianul urmând să fie îndepărtat de la formația bucureșteană.

HotNews.roFoto: Hotnews

Lucrurile nu au mers bine pentru FCSB în play-off: echipa lui Vintilă era văzută drept principala adversară a CFR-ului în lupta pentru titlu, dar etapă cu etapă gruparea patronată de Gigi Becali s-a îndepărtat de locurile fruntașe.

O singură victorie în play-off (4-1 cu Craiova, dar obținută în luna martie), iar de la revenirea din pandemia de coronavirus au fost două înfrângeri și două remize.

Cu toate că în urmă cu doar câteva săptămâni mărturisea că Bogdan Vintilă va rămâne antrenor la FCSB cât va dori el, patronul formației și-a schimbat, în dulcele-i stil, părerea.

Vintilă va pleca de la FCSB, iar pe listă pentru a-l înlocui se află mai multe nume.

Cea mai la îndemână variantă ar putea fi Mihai Pintilii. Fost jucător al echipei, retras recent din activitate, el a fost secund în era lui Vintilă. Ar putea fi interimar până la finalul sezonului.

În tentativa de a-l aduce la un moment dat pe Laurențiu Reghecampf înapoi, patronul FCSB-ului se gândește la Toni Petrea, unul dintre secunzii lui Reghe la Al Wasl, după cum susține Fanatik. Ar fi o mutare importantă care ar confirma, pe undeva, revenirea lui Reghecampf.

Dorit cu insistență în sfaff-ul echipei pentru sezonul viitor este și preparatorul fizic Thomas Neubert, patronul FCSB-ului fiind nemulțumit de desele accidentări suferite de jucătorii grupării bucureștene în acest sezon.

Cu cine mai are de jucat FCSB în acest play-off:

CS U Craiova - FCSB

FCSB - CFR Cluj

Gaz Metan Mediaș - FCSB

FCSB - Astra Giurgiu.