Clubul PSG nu-i va prelungi contractul căpitanului Thiago Silva, care expiră la 30 iunie, informează lefigaro.fr, care citează L'Equipe.

HotNews.roFoto: Hotnews

Silva, care va împlini la 22 septembrie 36 de ani, este la PSG din vara anului 2012. De atunci, fundaşul central brazilian a disputat 310 meciuri în toate competiţiile, a marcat 17 goluri şi a câştigat şapte titluri în Franţa. În carieră, el a mai jucat la RS Futebol, Juventude, FC Porto, Dinamo Moscova, Fluminense şi la AC Milan, iar la echipa naţională a Braziliei a strâns 89 de selecţii.

Transferul lui de la AC Milan la PSG făcut pentru 42 de milioane de euro a fost cel mai scump pentru un fundaş la acea vreme.

În ultimele zile, directorul sportiv Leonardo i-a transmis compatriotului său că nu va fi păstrat în sezonul viitor la PSG, potrivit sursei citate.

Nu este încă sigur dacă Silva va părăsi clubul la 30 iunie sau va mai rămâne pentru meciurile pe care PSG le va juca în finala Cupei Franţei şi în Liga Campionilor, la finalul lunii iulie şi în august.

În aceeaşi situaţie cu Silva sunt alţi trei coechipieri de-ai săi, Thomas Meunier, Layvin Kurzawa şi Edinson Cavani, transmite News.ro.