Tehnicianul Ladislau Boloni a declarat, într-un interviu pentru M4 Sport, că nu intenţionează să rămână la Royal Antwerp, relatează sport.be, conform News.ro.

Ladislau BoloniFoto: Facebook - Royal Antwerp

“Nu intenţionez să merg mai departe. Am ajuns la un nivel la care următoarea etapă ar fi câştigarea titlului şi acest lucru necesită o filosofie diferită. Nu cred că mai putem progresa. Mi-ar plăcea să rămân activ în fotbal. Sunt suficient de naiv ca să gândesc că încă pot transmite energia şi motivaţia mea” - Ladislau Boloni.

Secretarul general al clubului Antwerp, Sven Jaecques, a declarat pentru Het Nieuwsblad că tehnicianul s-a pronunţat prea curând.

“Am aflat ce a zis Boloni, dar este evident prematur. Este adevărat că este pe final de contract, însă viitorul său încă nu a fost discutat. Din simplul motiv că încă nu am vorbit între noi. De la oprirea competiţiei, priorităţile au devenit altele. Intenţia era să ne aşezăm la masă după finala Cupei şi după play-off, dar din motive evidente acest lucru încă nu s-a întâmplat. Oricum, pentru noi toate opţiunile rămân deschise”, a explicat Jaecques.

Boloni pregăteşte echipa belgiană Antwerp din iunie 2017.