Fosta legendă a fotbalului turc şi fostul portar al grupării FC Barcelona, Rustu Recber, a trecut prin momente grele după ce a fost infectat cu noul coronavirus. În vârstă de 46 de ani, Rustu a fost externat, după ce a stat 11 zile în spital, în stare critică.

Rustu RecberFoto: fifa.com

Rustu Recber, legendarul portar turc, în vârstă de 46 de ani s-a vindecat de noul coronavirus şi a fost externat, după ce a stat 11 zile în spital. Soţia lui Rustu, Isil Recber, a anunţat pe contul de Instagram că acesta a depăşit starea critică.

„Ce zi frumoasă. După 11 zile grele, soţul meu a ieşit din spital”, a scris soţia lui Rustu, Isil Recber, pe Instagram, acolo unde le-a mulţumit cadrelor medicale pentru ajutorul oferit atât soţului ei, cât şi oamenilor care sunt internaţi din cauza coronavirusului.

După ce a văzut îndeaproape clipele dificile prin care a trecut Rustu, Isil Recber i-a sfătuit pe oameni să stea acasă şi să renunţe la obiceiurile nesănătoase, „pentru că nu există niciun medicament direct în lupta contra coronavirusului, este o luptă între corpul uman şi virusul. Care este mai puternic”, susține Mediafax.

Calvarul prin care trece un fost portar al Barcelonei din cauza Covid-19: "Pielea si buzele devin livide"