Gică Hagi este de părere că actualul sezon din Liga 1 este compromis și se gândește deja la următoarea ediție a campionatului."E o criză mondială. E în toată lumea, trebuie gândit foarte serios ce facem de la anul încolo", a spus antrenorul celor de la FC Viitorul.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Creionez ce trebuie să facem după această criză. Ideea mea e simplă, eu plec de la simplu la complicat. Adică să ne gândim foarte serios de la noul sezon incolo.

Gata cu Liga 1! Acest sezon e compromis! Să ne gândim la ce facem în următorul sezon, e o criză mondială. E în toată lumea, trebuie gândit foarte serios ce facem de la anul încolo.

Criza va aduce multe minusuri, trebuie să le judecăm bine, să le analizăm bine", a declarat Hagi, la Digi Sport.

"Acum trebuie să ne concetrăm pe această grijă, fiecare să fie responsabil"

"De aceea cred că a întârziat și acest Campionat European. Eu cred că e mai important cum vom arăta în următorul sezon. Acum trebuie să ne concetrăm pe această grijă, fiecare să fie responsabil. Să respectăm cât mai bine aceste reguli.

Când se va termina nu știm. Nu cred că putem să speculăm, văd că se vorbește mult. Cei abilitați să iasă în față, să vorbească mult mai mult decât noi.

În această perioadă de pauză, cum o numesc eu, trebuie să reflectăm ce facem de la anul", a mai spus Hagi, la Digi Sport.

Tot la Digi Sport, Victor Piţurcă a afirmat că nu crede că actualul sezonul se va finaliza: "Nu cred că se va mai juca acest campionat. Nu văd cum. Aprilie, mai, iunie, iulie chiar sunt compromise. Mă aştept să fie îmbolnăviri masive în ţara noastră. Trebuie să fim pregătiţi pentru că va veni momentul în care se vor deconta aceste greşeli".

S-ar putea să te intereseze și: