​Staff-ul şi jucătorii echipei Olympiacos Pireu au fost testaţi pentru coronavirus după ce patronul clubului, Evangelos Marinakis, a contractat noul virus. Rezultatul testelor a fost negativ, transmite News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Marinakis, care deţine şi clubul englez Nottingham Forest, a anunţat, marţi dimineaţă, pe reţelele de socializare, că a contractat Covid-19 şi că s-a plasat în autoizolare.

"Noul virus m-a şi mă simt obligat să fac public acest lucru. Mă simt bine şi am luat toate măsurile necesare, urmând instrucţiunile medicilor", a scris el.

Din cauza situaţiei în care se află Marinakis, Wolverhampton a cerut amânarea meciului cu Olympiacos Pireu, programat, joi, în Liga Europa, dar UEFA a refuzat, spre nemulţumirea grupării engleze.

"Există unele lucruri mai importante ca fotbalul. Sănătatea noastră şi a publicului este unul dintre ele. Poziţia noastră este că această călătorie prezintă un risc inutil pentru jucători, staff, suporteri şi familiile celor care călătoresc, în momente atât de critice şi incerte.

Suntem preocupaţi şi de adversarii noştri, ai căror jucători şi staff au fost testaţi azi şi vor urma să joace într-un meci important, sub dificilele şi provocatoarele circumstanţe în care se află patronul lor suferind de virus", se arată în comunicatul clubului englez.

Meciul Olympiacos - Woverhampton va avea loc, joi, de la ora 22.00, fără spectatori, în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Europa.