CFR Cluj a remizat pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș (0-0), rezultat în urma căruia campioana en-titre are un avans de patru puncte față de următoarea clasată, FCSB. Cu toate acestea, Dan Petrescu este sigur de un lucru: formația din Gruia nu va lua titlul de campioană.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ce spune Dan Petrescu

"Când nu marcăm goluri, sunt îngrijorat. Dar nu doar atacanţii trebuie să marcheze. Şi fundaşii, şi mijlocaşii au avut ocazii. E clar, eu nu cred că vom câştiga acest campionat, merg pe această idee. Sunt prea multe lucruri care se întâmplă. N-avem nici noroc şi n-avem nici altele. Asta e părerea mea, chiar dacă toţi ne văd favoriţi.

N-am înţeles sacrificiul celor de la Mediaş pentru un punct. Punctul ăsta nu-i ajută prea mult. Dar sperăm să joace la fel în continuare, cu determinarea asta. Voi fi şi eu mulţumit să-i văd pe Marius Constantin şi pe Pleşca să joace cum o fac împotriva mea. Marius Constantin a fost jucătorul meu în China, când evoluează împotriva mea e cel mai bun de pe teren. Să facă la fel şi la meciurile viitoare" - Dan Petrescu, la Digisport.

Despre derbiul cu FCSB

"Meciul cu FCSB va fi trist fără spectatori, la fel ca azi. O să fie cu nervi, cu ţipete, urlete, dramatism. Va fi un meci strâns, cu intensitate, pe muchie de cuţit, aşa au fost mereu jocurile cu FCSB" - Dan Petrescu.

Clasament play-off, după două etape:

1. CFR Cluj (2-1 golaveraj) 30 puncte

2. FCSB (6-3) 26

3. CSU Craiova (3-5) 26

4. Astra Giurgiu (2-2) 24

5. FC Botoșani (2-3) 24

6. Gaz Metan Mediaș (1-2) 23