Tehnicianul echipei Newcastle, Steve Bruce, a declarat, vineri, că echipa a renunţat la strângerile de mână dinaintea fiecărui antrenament, medicul formaţiei cerându-le acest lucru, pentru evitarea riscurilor cu privire la coronavirus, notează The Guardian.

HotNews.roFoto: Hotnews

În mod normal, înaintea fiecărui antrenament al Newcastle fiecare jucător dădea mâna cu colegii săi şi cu toţi membrii stafului.

"Este un ritual aici ca toată lumea să dea mâna cu toată lumea atunci când ne întâlnim, în fiecare dimineaţă. Dar am renunţat la asta la recomandarea doctorului clubului. Din fericire, avem un doctor foarte bun aici şi el ne va informa în legătură cu ce trebuie făcut. Suntem la fel ca toată lumea, stăm lipiţi de televizor ca să vedem unde va mai ajunge coronavirusul şi sperăm că situaţia nu se va înrăutăţi în această ţară", a spus Bruce.

The Guardian notează că interdicţia cu privire la strângerea de mână nu i-a împiedicat pe jucătorii de la Newcastle să socializeze, ei sărbătorind în această săptămână, la un grătar, ziua de naştere a argentinianului Federico Fernandez, transmite News.ro.