​Căpitanul echipei Watford, Troy Deeney, a povestit cum a devenit alcoolic, după ce trei persoane care l-au crescut au murit într-o perioadă scurtă de timp. Dezvăluirile vin în contextul lansării campaniei #KickOffAConversation, care încurajează susţinerea celor care trec prin momente dificile, informează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Troy Deeney, căpitanul echipei din Premier League Watford, a povestit cum a devenit alcoolic, după ce bunicul, bunica și tatăl, persoanele care l-au crescut, au murit într-o perioadă scurtă de timp.

Dezvăluirile lui Deeney vin în contextul lansării campaniei #KickOffAConversation, care încurajează susţinerea celor care trec prin momente dificile.

„Pe parcursul a 18 luni, mi-am pierdut bunica, bunicul şi tatăl. Trei persoane care m-au crescut au dispărut şi m-am refugiat în alcool. Totul este o binecuvântare, pentru că am trecut prin asta şi am învăţat ce e de făcut. De exemplu, dacă îl văd pe fratele meu că nu se simte bine, îl întreb ce e în neregulă, insist să vorbească cu mine” - Troy Deeney.

După ce şi-a pierdut tatăl şi bunicii, atacantul Deeney a fost condamat la 10 luni de închisoare, în 2012, după o altercaţie pe fondul consumului excesiv de alcool. Aflat la prima abatere, fotbalistul a stat în arest doar trei luni. Ulterior, englezul şi-a continuat cariera la cel mai înalt nivel în fotbalul englez, a devenit căpitanul lui Watford în Premier League şi a jucat în finala Cupei Angliei din sezonul trecut, contra lui Manchester City.

Deşi are o stabilitate financiară la acest moment, Deeney nu a uitat partea dificilă din viaţa sa.

„Sunt mult mai fericit acum. Înainte, mă trezeam noaptea speriat că trebuie să îi plătesc mamei cele 50 de lire sterline pentru chirie. Asta înseamă presiune, nu să fi căpitanul lui Watford în Premier League. Asta este doar o bucurie”, spunea Deeney, în 2015.