Manchester City s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, miercuri, după ce a pierdut, pe teren propriu, contra rivalei Manchester United, scor 0-1. La general, echipa lui Pep Guardiola s-a impus, scor 3-2, scrie Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

După victoria din tur, scor 3-1, Manchester City a pierdut partida de pe teren propriu. Autorul unicului gol al partidei a fost sârbul Nemanja Matic, în minutul 35. Aici poți vedea reușita.

Manchester City a forțat egalarea și a avut două goluri anulate pentru ofsaid, după ce arbitrul partidei a consultat sistemul VAR.

În urma victoriei cu Manchester United, scor 3-2, la general, echipa condusă de Pep Guardiola s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, care se va disputa pe Stadionul Wembley, la 1 martie. În această fază, Manchester City se va duela cu Aston Villa, formație care a trecut, marți, de Leicester, scor 3-2, la general.

Manchester City are șase trofee ale Cupei Ligii Angliei în palmares, ea triumfând și în ediția precedentă. De partea cealaltă, Aston Villa a triumfat de cinci ori în această competiție și a pierdut alte trei finale.