​Paris Saint-Germain s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Franței, după ce a învins pe terenul formației Pau FC, din liga a treia, scor 2-0. Tot miercuri, Lille a fost eliminată de Epinal, echipa din liga a patra (National 2).

HotNews.roFoto: Hotnews

Fără Neymar sau Mbappe printre titulari, PSG a deschis scorul în minutul 25, prin Leandro Paredes. Scorul final, 2-0, a fost stabilit de Pablo Sarabia, în minutul 53. Aici poți urmări reușitele.

Formația antrenată de Thomas Tuchel își va afla adversara din sferturile de finală ale Cupei Franței în urma unei trageri la sorți.

Paris Saint-Germain este echipa cu cele mai multe Cupe ale Franței câștigate, 12. În sezonul trecut, campioana a pierdut finala contra celor de la Rennes, la loviturile de departajare, scrie Mediafax.

Lille, ocupanta locului 7 în Ligue 1, a fost învinsă cu 2-1, în deplasare, de formația Epinal. Loic Remy a deschis scorul pentru echipa din prima ligă, însă Jean-Philippe Krasso a reușit să întoarcă soarta partidei prin dubla din minutele 56 și 62. Vezi aici golurile.