​Fotbalistul Emiliano Sala, care a murit în urmă cu un an după ce avionul în care se afla s-a prăbuşit în Canalul Mânecii, a fost omagiat, duminică, la meciul FC Nantes vs Girondins Bordeaux, din Ligue 1, scrie News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

La centrul terenului a fost afişat un banner cu chipul lui Sala, în tribune s-a format din mii de hârtii chipul jucătorului decedat şi la peluză au fost prezentate imaginea lui Emiliano Sala şi cele ale altor legende ale clubului Nantes.

Jucătorii FC Nantes au purtat în semn de omagiu tricouri în culorile Argentinei, iar Bordeaux a avut echipament personalizat.

Înaintea partidei a avut loc un minut de aplauze în memoria lui Sala, iar în minutul 9 tot stadionul a cântat pentru argentinian.

Meciul a fost câştigat de Bordeaux cu scorul de 1-0. A marcat Briand, în minutul 86. În minutul 54, de la Nantes a fost eliminat Girotto.

Fotbalistul argentinian Emiliano Sala a murit la 21 ianuarie 2019, la vârsta de 28 de ani, după ce avionul cu care se deplasa s-a prăbuşit în Canalul Mânecii. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.