​Jermaine Pennant, fost fotbalist în Premier League, a fost concediat de televiziunea Sky Sports, după ce s-a prezentat în stare de ebrietate la o emisiune. Situația lui Pennant a fost semnalată și de fani, care au taxat atitudinea acestuia pe site-urile de socializare, scrie Mediafax.

Jermaine PennantFoto: Captura CNN

În cadrul unui matinal la care a fost invitat, fostul fotbalist se exprima dificil, iar uneori vorbea fără sens. De altfel, starea pare că a fost semnalată și de ceilalți participanți în emisiune, care aveau momente în care evitau să îl întrebe ceva pe acesta.

„Jermaine Pennant era unul dintre invitații Sky Sports News pentru ziua de vineri, însă am decis să punem capăt înțelegerii. Decizia a venit după ce întreaga echipă de producție a constatat că Pennant nu se ridică la nivelul așteptărilor”, au declarat reprezentanții Sky Sports, pentru Daily Mail.

Jermaine Pennant nu este la prima situație de acest gen. În 2004 a avut permisul suspendat 16 luni pentru că a condus beat, iar în 2005, tot pentru același motiv, a stat în arest 3 luni. Situația s-a repetat și în 2012, când a fost oprit de poliție și a primit opt săptămâni de închisoare cu suspendare.