Ionuț Negoiță a avut cuvinte grele, duminică, la adresa lui Mircea Lucescu, după ce acesta a spus că nu crede că șeicii vor investi la clubul Dinamo București, potrivit Mediafax.

Mircea LucescuFoto: fc-zenit.ru

”Înainte să fac anunțul că vând Dinamo pe un leu, l-am sunat pe Lucescu și am încercat să discut cu dânsul. Că poate are idei, să găsim o soluție pentru viitorul clubului. Un sfat, ceva. Ciudat e că nu mi-a mai răspuns la telefon! Eu înțeleg că toată lumea vrea să-și țină banii în buzunar, iar în fotbal sunt doar persoanele care vor să primească, nu și să dea ceva înapoi. Nu știu dacă dânsul a făcut ceva pentru Dinamo, la rivale se tot duce, par ciudate prezențele dânsului acolo! Și-a făcut abonament la cele două entități ale suporterilor dinamoviști, serios, să dea 3 lei, 5 lei, ceva?! Mă așteptam ca dânsul să fie printre primii în acele organizații, nu să se înscrie în corul mincinoștilor care dezinformează”, a declarat Negoiță, pentru Gazeta Sporturilor.

”Dacă nu face mare lucru pentru Dinamo, să nu se facă de râs, că are o vârstă respectabilă. Să vorbească mai puțin, să nu mai dezinformeze, că e plin fotbalul românesc de dezinformatori. Mi-e teamă că devine penibil, așa că măcar să se abțină. Dacă vrea să facă ceva concret pentru Dinamo, atunci să facă ceva palpabil! Cei care nu fac nimic pentru Dinamo măcar să tacă”, a mai spus Negoiță.