Manchester City se află înaintea derbiului cu Manchester United din semifinalele Cupei Ligii Angliei (marți, de la ora 22:00), dar Pep Guardiola a găsit timpul necesar pentru a vorbi și despre viitorul său din antrenorat. Printre altele, tehnicianul iberic a precizat numele formațiilor pe care nu le va pregăti niciodată.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

După ce a spus de-a lungul timpului că nu o va pregăti niciodată pe Real Madrid (cunoscut fiind trecutul său - jucător și antrenor - pe care l-a avut la Barcelona), Guardiola a trecut-o pe listă și pe Manchester United.

"Dacă nu voi avea oferte, voi fi în Maldive. Sau poate nu Maldive, pentru că nu prea au terenuri de golf, dar după ce am antrenat-o pe City, nu voi antrena United, la fel cum nu voi pregăti niciodată pe Madrid" - Pep Guardiola.

Pep a fost dorit pe Old Trafford în 2013 pentru a-l înlocui pe Sir Alex Ferguson. A refuzat însă propunerea și a ales să semneze cu Bayern Munchen.

De la bavarezi, Guardiola a ajuns în curtea celor de la Manchester City, acolo unde se află și în prezent.

Alături de echipa de pe "Etihad Stadium", catalanul a câștigat şapte trofee: două titluri, o Cupă, două Cupe ale Ligii şi două Supercupe ale Angliei.

Cupa Ligii Angliei, semifinale:

Marți, ora 22:00

Manchester United - Manchester City

Miercuri, ora 22:00

Leicester - Aston Villa.