Dan Nistor (31 de ani) a semnat luni cu Universitatea Craiova și a fost prezentat oficial într-o conferință de presă. Fostul căpitan al lui Dinamo a declarat că gruparea din "Ștefan cel Mare" va fi în sufletul său toată viața.

Dan NistorFoto: Facebook - Universitatea Craiova

"Mă bucur foarte mult că cei de la Craiova s-au gândit la mine, pe această cale vreau să-i mulţumesc foarte mult domnului Rotaru. Sper să fac o treabă extraordinară aici şi cu siguranţă fanii olteni mă vor iubi. Le promit asta solemn!

Cred că este o lovitură foarte puternică pentru Craiova. La Dinamo au fost multe probleme în ultimul timp și toate s-au spart în capul meu. Am trei poziții. Prima poziție, cea legata de fața mea pe autocar. Fața mea s-a dat jos înaintea meciului cu Botoșani, ca să nu existe nicio discuție.

2. Toți au zis că m-am înțeles înainte cu Craiova, e eronat și fals. Cei de la Dinamo s-au înțeles mai întâi cu cei de la Craiova, fără să știu nimic. Și de acum nu voi mai spune nimic de Dinamo.

Iubesc fanii lui Dinamo și-i voi iubi toată viața, dar acum sunt la Craiova și-mi voi da viața la Craiova. Vreau titlul, Cupa și cupele europene la Craiova. Am fost convins să vin aici cu un stadion nou şi cu nişte suporteri minunaţi şi sper să facem lucruri minunate aici. Dinamo va fi în sufletul meu toată viaţa", a declarat Dan Nistor, la prezentarea oficială de la Craiova.

Nistor a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe doi ani şi jumătate. El va purta tricoul cu numărul 16 la gruparea olteană.

Dan Nistor era la Dinamo din august 2016, cu o scurtă perioadă petrecută la CFR Cluj, în partea a doua a anului 2017. Mijlocaşul de 31 de ani a mai evoluat la Internaţional Curtea de Argeş, Muscelul Câmpulung, Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu şi Evian.

Potrivit News.ro, preşedintele clubului, Sorin Cârţu, a anunţat că, după demisia antrenorului Victor Piţurcă, echipa va pleca în cantonament cu tehnicianul Corneliu Papură.