​Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, într-un interviu pentru Digi Sport, că nu-şi face probleme în privinţa sancţiunilor decise săptămâna trecută pentru CFR Cluj şi Astra Giurgiu, el menţionând, în cazul giurgiuvenilor, că vrea să fie competiţie pe teren, nu la TAS, scrie News.ro.

Dan PetrescuFoto: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Săptămâna trecută, Comisia de apel pentru acordarea licenţei cluburilor a decia ca gruparea Astra Giurgiu să depunctată cu trei puncte, iar CFR să aibă interdicţie la transferuri, confirmând astfel hotărârile Comisiei pentru acordarea licenţei cluburilor.

"Vom câştiga sută la sută, nu avem nicio problemă, aşa ne-a zis şi de la UEFA. Astea-s date aici la noi, sunt liniştit. Le-au luat puncte şi Astrei şi o să le dea înapoi. Nici nu mi-ar plăcea ca Astra să piardă puncte, nu e logic, vreau să fie competiţia pe teren, nu la TAS! Astra se bate la titlu. Păi doamne fereşte, Alibec şi Budescu pot să câştige orice meci de fotbal. Şi cu Lazio dacă joacă pot să câştige ăştia doi! Şi Tamaş, nu e corect să îl uit pe Tamaş," a afirmat Dan Petrescu.

El a vorbit despre relaţia sa cu arbitri şi despre nervozitatea de la meciurii: “La niciun joc nu suport să pierd. Mi-ar plăcea să fiu mai calm. În cupele europene am fost cuminte cu arbitrii, n-am luat niciun galben. La ultimele meciuri, arbitrii au venit la mine şi mi-au zis ’Hai, că te ştim’. M-au câştigat, gata, nu mai fac. Dar dacă vine cu ‘Hei, domnul’, deja mă irită. Mor când văd unul de ăsta. Când văd un şmecher pe care l-am simţit că e şmecher, bravo... Nu mai fac multe. La ultimul meci m-a întrebat arbitrul, că n-am fost agitat pe bancă. Păi de ce să fiu, dacă nu au fost probleme? Eu ţip când văd probleme! Dacă nu văd, de ce să ţip? De exemplu, Colţescu! Aşa se face? Dai 17 roşii, şi mie, şi jucătorilor. Şi penaltiuri... Hai, mă, lasă-mă! Eu sunt 1% din Gordon Strachan, care m-a antrenat. Doamne, cum făcea! N-ai fi vrut să fii la pauză... Mâna-n gât, ghete aruncate. Secunzii beau whiskey şi începeau să ţipe, să înjure! Eu sunt mic copil”, a mai spus Dan Petrescu.

Petrescu a mai declarat că are o ofertă din China, dar “nimic concret”, şi că ar accepta să plece doar în Italia sau Anglia, din vară. “Sunt alte cluburi mai aproape. Din Vest sunt doar din liga a doua şi nu vreau să vin decât din vară. Atunci, dacă ar fi un proiect să încep în liga a doua în Italia sau Anglia, m-aş duce. Sunt singurele ţări în care m-aş duce”, a adăugat el.